Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 9 oktober 2014

Ett mörker

Ja, nog är det en dyster rubrik allt, men den tid vi nu går till mötes präglas mycket av just mörker. Ikväll, i väntan på fotbollsmatchen Sverige - Ryssland så dristade jag mig till att med min enkla kamera ta ett foto rakt ut i mörkret, i riktning mot den för ögat strålande månen. Det blir inte alltid som man önskar och just så blev det den här gången. Som du säkert förstår kommer jag aldrig att konvertera min blogg till en fotoblogg.

Varför då ett blogginlägg som detta? Jo, jag hade inget annat att skriva om. Därför blir det ibland inlägg som kan rubriceras som "ett mörker". Det behöver dock inte innebära att hela tillvaron därför är detsamma. Tvärtom.

Efter 1:a halvlek av matchen så trodde jag att även den skulle rubriceras som "ett mörker", men Sverige lyckades efter en, som jag tycker,  rätt ok insats bärga en poäng.
De två lyktstolparna vid rosenbersån t. h., 
stallyktan på garaget t. v. och
månen där ovan i splendid isolation.