Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 februari 2012

Bokavslut


Segraren står ensam


Brida

Idag kände jag för att fortsätta läsa "Brida" av Paulo Coelho Jag avslutade den boken idag. Andra halvan bättre än den första låter min omedelbara och enkla recension. Jag har redan lagt fram nästa olästa Coelho, "Segraren står ensam". Jag har visst fått tillbaka läslusten igen.

Längtan efter fredagsmys

Igår kväll blev längtan efter fredagsmys för stor för Nelson. När jag, D och Sigge gick upp och tittade på  "På spåret" så kunde Nelson inte längre hålla sig. Han beslutade sig för att definitivt besegra tratten och även klara av att gå uppför trappan. Stolt kämpade han sig upp, steg för steg, och kunde nöjd bänka sig i sin soffa som han brukar göra på fredagkvällar. Natten kunde jag nu på morgonen konstatera att han tillbringat i barn/gäst-rummet där han nu fått sällskap av matte och Sigge. Detta vill jag kalla en seger för Nelson. Och för fredagsmyset.