Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 5 juli 2012

Comeback

Jag saknar mitt bloggande och har därför bestämt mig för en comeback efter en kort tids bloggtystnad. Uppehållet blev inte långt. Märk väl att jag säger uppehåll, inte time out. Mest för att begreppet "time out" blivit så urvattnat då det i tid och otid använts av makthavare som trampat i klaveret och  velat smyga ut bakvägen för att senare hoppas återkomma som om ingenting hänt.

Skälen till min återkomst är flera. Dels har jag saknat stunderna när jag satt mig ner för att formulera mina reflektioner, dels har jag.... Nej förresten, varför ska jag förklara min återkomst. Det räcker med att vara tillbaka.

Du som tidigare läst min blogg kommer antagligen att känna igen dig. Jag kommer att tycka till om både ditten och datten och  berätta om hur livet och jag far fram med varandra.  Den tidigare ambitionen att dagligen skriva ett inlägg får dock stå tillbaka............men inte just nu. Nu stundar nämligen semester. En semester som förstås kommer att avnjutas här hemma på Getingstorp med ljuvliga stunder i vår trädgård och många njutbara måltider i växthuset. Vi "ses och hörs"!