Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 31 juli 2016

Återbesök

Det är mycket som ska funka där inne,
men nu är nåt trasigt i mitt högra öra.
I fredags var jag på återbesök till sjukhuset vilket inte blev nån upplyftande upplevelse. Därför valde jag att vänta en dag med att skriva om denna tråkighet. Det var roligare att skriva om adhd igår. 

Återbesöket som sånt var bra och jag togs väl om hand och undersöktes ytterligare. Jag har förutom den tidigare konstaterade inflammationen drabbats av s k plötslig hörselnedsättning vilket i det här fallet betyder att jag är stendöv på höger öra. Ett tillstånd som dessutom inte kan åtgärdas utan kommer att bestå. Förb....t tråkigt.

D och jag har ofta sagt att vårt hus är så bra då vi kan befinna oss var som helst i huset, i olika rum eller på olika våningar, och ändå prata med varandra.  Det har passat oss extra bra eftersom jag har svårt att förflytta mig. Men, nu blir det svårare med distanssamtalen. Så snabbt kan det där självklara i vardagen plötsligt förändras. Nu får vi tänka om, tänka nytt. Det har vi genom åren fått lära oss att göra många gånger så det ska nog bli bra den här gången oxå.