Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 23 januari 2016

Omdöme om Matkassen

Nu har vi i en vecka provat den matkasse jag skrev om häromdagen. Kassen är till 4 personer vilket innebär att D och jag har 2 måltider vardera av varje rätt. Vårt omdöme så här långt är enbart positivt. Kassen innehåller genomgående råvaror av hög kvalitet vilket bidrar till väldigt fräscha och välsmakande måltider. Men så är det ju oxå D som lagat rätterna.

Vi kommer säkert att testa detta igen i framtiden och f f a under vinterhalvåret. Under sommarhalvåret är vi till stor del självförsörjande genom våra egna trädgårdsodlingar. Dock är detta system oxå bra om du vill få möjlighet att testa nåt nytt, t ex prova hur det är att äta vegetariskt, och förstås om du upplever att din tid inte riktigt räcker till. 
Ett exempel: Grönsakswok med glasnudlar
och cashewhummus.

Vackert att titta på oxå.

Veckans tulpaner.


Det blev ingen dramatisk övergång när vi igår gick över till  vår "vanliga" mat. Igår blev det gambas pil - pil med limesås och ris.
Enkel och god fredagmiddag.

Tulpaner på bordet så klart.

Utan TV så blev det en skön kväll i Sinnesrorummet.