Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 9 oktober 2011

Potentiell statsminister. Och fifflare.

Visst är det väl bra med politiker som är som folk är mest. Vanliga människor av kött och blod med både förtjänster och brister. Dock kan en potentiell statsminister inte ha vilka brister som helst. Till exempel bör Håkan Juholt besitta förmågan att läsa och förstå reglerna om bostadsbidrag för riksdagsledamöter.

Nu betalar han tillbaka. Ja, vad är alternativet? Faktum kvarstår. I mina ögon är Juholt en i raden av fifflare.

Brrrrrrrrrrrr! Första frostnatten

På väg för att hämta tidningen nu på morgonen så möts jag utanför grinden av denna bild. Dags för D att skrapa rutor när hon ska iväg på morgonen. Bistra tider stundar.
På väg tillbaka, efter att ha hämtat tidningen, så möter jag denna bild när jag är på väg genom grinden. Plötsligt känns det mycket hoppfullare, inte alls nån oro för bistra tider.
Med nattfrosten kommen så gäller det för D att rädda sina pelargoner.
Elbilen är jättebra att ha för lite tyngre trädgårdstransporter. Som du ser har det tillkommit nya drivbänkar så planeringen är redan igång för nästa odlingssäsong.