Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 9 mars 2016

Tack för den bjudningen!

1-1 slutade matchen och Sverige är klara för OS i Rio.

Ja, en bjudning var det när Sverige i kväll kvalificerade sig till OS i Rio genom 1-1 mot Holland. I de två tidigare kvalmatcherna som Sverige vann med 1-0 mot både Norge och Schweiz så började man bra och avslutade med hönsgård och panikspel sista kvarten. I kvällens match började man som man tidigare avslutat och kom oxå i underläge. Det var en usel första halvlek av Sverige som dock bjöds in i matchen i halvlekens sista sekunder då Olivia Schoug kunde fånga upp en bakåtpassning av en holländsk försvarare och placera in 1-1, ett resultat som stod sig tiden ut. Inte rättvist, men vem har sagt att fotboll är rättvis.

Jag tittade bara på spridda delar av andra halvlek då jag fann ett program om Ingvar Kamprad i TV4 betydligt intressantare.

Jag avslutade sedan kvällen med en stunds sevärd fotbollsunderhållning och tittade på Chelsea - PSG.  PSG drog den här gången det längsta strået och förpassade Chelsea ut ur Champions League genom ett avgörande 2-1-mål av en viss Zlatan Ibrahimovic. Det var däremot ett rättvist resultat.

Osbornerapport

Osborne tuffar på i sin utveckling och han har genomgått perioder som busfrö och gangster och antar nu alltmera rollen som oemotsåndligt charmtroll.

Sigge är storsint och låter Osborne 
låna platsen i mattes Howard. 
Osborne har "lånat" Nelson favvoben.