Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 20 mars 2016

Bloggvänner är bra att ha

Jag fortsätter slita med mitt kameraproblem som jag beskrev igår. Som väl är så finns det bloggvänner där ute som drabbats av liknande elände och är vänliga nog att dela med sig av sina erfarenheter.  Igår fick jag tips av både Anita på Malta och BP  och idag av Freedomtravel  så nu känns det bättre när jag vet att jag inte är ensam om att få såna "käppar i hjulet" i mitt kamererande. Och viktigast, jag fick tips om sätt att komma runt kameraproblemet. Det är bra med bloggvänner. Tack för att ni finns!
Lördagens middag:Klyftpotatis, ugnsrostade grönsaker,
stekt halloumi och tzatziki. Gott och nyttigt.
PS Tycker du att ordet kamererande låter konstigt? Det tycker jag oxå. Min användning av ordet kommer från min barndom. En äldre man på vischan där uppe i Norrland där jag bodde hade skaffat sig en kamera och på frågan vad han tyckte var roligast med detta så svarade han: "Det är att kamerera folk" eller som du och jag skulle uttrycka det; "det är att fotografera människor".