Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 19 maj 2011

Jordens undergång

Ja, så var det dags igen. För vad ? Jo, jordens undergång. Som så ofta i dylika sammanhang är det en amerikansk stolle med bibeln som enda arbetsredskap som kommer med denna illavarslande profetia.
Stollen, Harold Camping, har haft fel tidigare. Den 6 september 1994 väntade Harold Camping och hans anhängare på Jesus Kristus.
Som bekant så dök han aldrig upp.

Nej, jag ligger lågt och gör som jag brukar på lördagar. Äter en god helgfrukost med D, går ut och njuter av den begynnande sommaren, lämnar in ett V75-system och hoppas att jag är rätt ute denna gång.

Vad jag gör om jag skulle vara rätt ute? Ingen stor förändring förutom att jag kanske smider lite större planer. Som lättare kan gå i lås då. Men på det hela taget, inga dramatiska förändringar utan jag ser nog mest fram emot en söndag, en måndag, en ny vecka och att livet fortsätter som vanligt. Det är jag nöjd med.

2 kommentarer:

  1. Låter kul att variera sin frukost på helgerna och lyxa till det litegrann. Samt att se framemot den frukosten, duka fint och njuta av det i fin miljö. Man borde också göra så.

    SvaraRadera
  2. Kram påre Steve!
    Men visst är väl stollen förvirrad.Koppla ihop Noakks ark med Jesus på korset.Och Du,en tröst,Noaks ark är en saga!

    SvaraRadera