Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 11 oktober 2012

Jag var visst fel ute, eller.....
Nu kommer det nya uppgifter  i ärendet som jag tidigare omskrivit i två inlägg ( 20121008  och 20121010 ) och som handlar om f d sportjournalisten Bo Hanssons  tillmälen på pressläktaren i samband med matchen AIK - Gefle härförleden. Uppgifter som ställer saken i en ny dager och gör att jag var fel ute när jag betecknade hans uttalanden som obetänksamhet.  Det var alltså inte första gången som han använt  tillmälen med rasistisk underton. Med saken i denna nya dager så frågar jag mig i stället varför han över huvud taget släppts in på pressläktaren efter att han slutat jobba och gått i pension.

Så här blir det ibland när jag som bloggare ger mig in i debatten och alla "fakta" jag har att tillgå består av vad media rapporterar. Ofullständiga fakta tillsammans med eget tyckande blir inte alltid den bästa soppan. Bra är då att när nya fakta tillkommer så kan jag, så som nu, byta fot och ändra min inställning. Risken är väl att det nu kommer att rulla in ytterligare nya fakta och att följetongen fortsätter och för att jag inte ska bli stående på en fot, vilket är särskilt knepigt för mig, så avslutar jag mitt bloggande i  ärendet med detta inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar