Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 7 augusti 2009

Buddha på rymmenVår katt Buddha brukar vid tjänlig väderlek gå ut på morgonen vid 6-tiden när matte och Nelson går och hämtar tidningen. När sedan matte och Nelson åkt till jobb på hunddagis så brukar det inte ta lång stund innan han står på trappan, jamar och vill in. Icke så idag. Jag blir så klart orolig och åker runt på min elmoppe och letar och ropar. Inte en skymt av Buddha förrän jag kl. 12.26 ser honom slött spatserande vid drivbänkarna utanför växthuset.Totalt nonchalerande den oro hans ovanligt långa utevaro skapat.När vi möts så har han den där underbart obesvärade minen påkopplad som bara en katt kan ha.
- Skulle jag ha orsakat någon form av problem ? Omöjligt :-)!

Var han varit kommer han säkert inte att avslöja. Det kan vara nyttigt för framtiden att invagga husse i lite osäkerhet.Ja, matte också för hon har förstås fått ett sms från husse om denna uppskakande händelse. Hon fick förstås ett sms också när han var tryggt hemma igen. Buddha räknar nog kallt med några extra bonusgodbitar de närmaste dagarna. Det får han så klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar