Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 7 oktober 2009

Gubbsjuke David Letterman

TV-ikonen David Letterman verkar ha sin alldeles egen syn på syftet med praktikanter och har vid ett flertal tillfällen använt sina kvinnliga praktikanter för sin egen kroppsliga njutning. Är någon förvånad ? Tre av giganterna i talkshowbranschen, David Letterman, Jay Leno och Conan O’Brien, visar alla i sina shower att dom mer än gärna håller till under bältet när dom väljer ämnen att dryfta med sina gäster. Så varför skulle då inte deras fantasier få utlopp i verkligheten. Det är dags att plocka ner dessa självutnämnda machomän? till det dom verkligen är, streckgubbar. Ja, i vart fall Letterman är i mina ögon en gubbsjuk ynkrygg som nu dessutom använder sin talk show till att försöka putsa upp sin kam igen och böna och be sin hustru om ursäkt. Vart tar tittarsiffrorna vägen, spikrakt uppåt eller neråt ?
Ja, det kan man aldrig veta i det obegripliga landet USA där väl t o m moralens väktare, som är många, kan tycka att Lettermans erotiska äventyr är ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar