Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 9 december 2009

Försäkringskassans personal på krigsstigen

Ser idag att Försäkringskassans personal nu säger ifrån och kräver en ursäkt av Socialförsäkringsminister Christina Husmark-Pehrsson . Inte en dag för tidigt enligt mitt förmenande. Dom har dock sig själva att skylla då dom alltför länge underlåtit att tänka självständigt och bara rättat sig efter politikernas hugskott.

Det kan bli en bister tid inför valet om regeringen inte bara ansätts av de sjukskrivna och utförsäkrade utan nu också av personalen i den myndighet som alltför länge bara lydigt gått deras ärenden.

Försäkringskassans protest är ett friskhetstecken och en nödvändig påminnelse till de politiker som svävar alltför högt och långt från vardagen och verkligheten och har glömt att de är förtroendevalda, valda av folket. I den positionen är det farligt att strunta i folket och bli alltför von oben.

1 kommentar:

  1. Vänsterproffessorer uttalar sig, fackliga och F-kassans personal. jag vill bara säga en sak, Att ha insikt om sitt eget tillkortakommanden finns inte hos dessa aktörer. Har själv varit "utsatt2 för en handledare på Fk som var allt annat än välvilligt inställd. Tvärtom!! Och hon var kort i tonen och markerade för mig att "denna regering"...Varför tog hon inte kontakt med sin chef eller hade en egen rimlighetsprincip?

    Jag har i allafall noll respekt för Försäkringskassan!

    SvaraRadera