Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 27 maj 2010

9-årig bröllopsdag

Igår hade vi 9-årig bröllopsdag. Vi firade så smått med en god middag bestående av bl. a. tigerräkor och hälleflundra och till dessert Darlingens oslagbara hemgjorda glass.

Tänk så mycket som hänt sedan vi gifte oss den 26 maj 2001 i Boteå kyrka i Ångermanland. Vi tågade in i kyrkan till "Love is all around" med Wet Wet Wet och ut till Johan Stengårds version av "Amazing grace". Vigseln följdes av bröllopsmiddag för våra gäster ombord på Ådalen 3 under färd på Ångermanälven, Sandslån - Höga Kustenbron t o r. Därefter fest och övernattning på Hotell Hallstaberget i Sollefteå.

De många och stora planer vi hade för framtiden fick ett abrupt avbrott på dagen en månad efter bröllopet då jag den 26 juni 2001 på mitt arbete i Eskilstuna fick en kraftig stroke.
Något som totalt kom att förändra vår tillvaro.

En dag som denna tänker vi dock inte på allt som inte hänt utan i stället på allt fantastiskt som hänt. Vi kan t o m tycka att vi varit duktiga under de nio år som gått som åstadkommit allt vi gjort. Bara det faktum att vi bor som vi gör idag på vårt Getingstorp gör att vi känner oss nöjda med de år som gått och tillfreds med livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar