Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 24 september 2010

Valet liknar allt mera en fars

Slarv, slarv och åter slarv. Ja, det är ingen hejd på de pinsamheter som dyker upp i efterdyningarna av valet.

Så här ser ju tillvaron ut, allt handhas av människor och oaktat regelverk så kan misstag alltid göras. Förutom allt slarv som synes ha förekommit så reses nu också röster mot brister i det svenska valsystemet.

Nu suger väl också massmedia ut allt ur valets efterdyningar så fan kanske målas på väggen i onödan. Debatten bidrar inte till att skapa stabilitet i det redan svajande politiska läge som föreligger.

Det är bara att vänta och se. Nu får också Valprövningsnämnden något att göra. Kul för dom.

2 kommentarer:

  1. Läste din kommentar om nazistpartiet i byn jag jobbar i , Grästorp.
    Byn är i chock. Tyvärr verkar som de etabelerade partierna har tagits helt på sängkanten. Alla visste vad som var på gång men det skulle tystas ner.
    Lokalredaktören på tidningen hade gjort en djupgående undersökning inkl interjuv med Sverigepartiets ledare men han fick inte publicera den. Hade nog varit bättre och informera allmänheten vad som fanns bakom påståenden att partiet vill göra byn till en mönster kommun. Med fantastisk barn och äldre vård men att priset skulle vara att rensa byn från ALLA invandrare. Jag som är född i Finland lär väl ryka men mina kollegor på folktandvården lär ryka först då de kommer från Grekland och ngt annat sydligare land!
    Men han vågar inte flytta till Grästorp själv .Idag ska det vara en manifestation mot honom och hans kompissar men det är ju dags nu!?

    SvaraRadera
  2. rajson:- Tack för din synnerligen intressanta inifrånbeskrivning. Den skulle platsa på förstasidan i
    våra största tabloider.

    SvaraRadera