Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 6 februari 2011

VårliktEn vecka in i februari och gräsmattan tittar fram. Ja, då är det svårt att inte förnimma vårkänslor. Det ser hoppfullt ut.
- Ja, idag ja skulle väl en infödd närking sagt.
- Ja, idag också säger jag eftersom bilden är tagen igår och det ser likadant ut idag.

7 kommentarer:

 1. Verkligen! Ni bor så enormt vackert! Sådana hus finns inte här i Grekland minsann!

  SvaraRadera
 2. Tack eva i Athen.
  Ja, både vackert och gediget. Det är tryggt att bo i ett rejält timmerhus. Huset andas hela tiden, bevarar värme och stänger ute kyla. Vind och regn stängs också effektivt ute.
  Det var bättre förr kan jag drista mig till att säga. Åtminstone vad avser husbyggande.Då skulle det inte funnits plats för program som "Byggfällan". Men, vid den tiden fanns heller ingen TV.

  SvaraRadera
 3. Hej Steve !
  Ni bor verkligen idylliskt !
  Här i Härnösand har vi ca.1 meter snö. Men idag har vi haft en strålande fin vinterdag.Det blev en första skidtur på Bondsjön.
  Mvh.Marja-Lisa.

  SvaraRadera
 4. Marja-Lisa
  1 meter snö. Huvaligen.

  SvaraRadera
 5. Ja,huvaligen nu räcker det. Men vi ska ju vara värst på någoting här i Härnösand.
  Hälsn. Marja-Lisa.

  SvaraRadera
 6. Hoppas det finns fler drömhus i Sverige. Timmerhus, minsann, och välisolerat förmodar jag. Det vackraste huset jag nâgonsin sett och sâ finns det hallonbuskar i trädgârden....miam
  Här regnar det som vanligt, husfasaderna är spruckna och smutsiga och trafiken ute surrar som i ett getingbo....vore skönt med lite vit snö igen (mycket ovanligt) för omväxlings skull och stillheten.
  Ha en bra dag !

  SvaraRadera
 7. Anonym
  Tack. Nu har vi fått nån dm av det där riktigt vita igen. Öppnar jag fönstret är det helt tyst och stilla. Det enda jag hör är snöflingorna som faller mjukt till marken.

  SvaraRadera