Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 21 juni 2011

Se framåt eller bakåt men lev idag

Så här såg det ut den 21 december 2010, alltså för 6 månader sedan. Det är väl ingen vågad gissning att tro att det ser likadant ut om 6 månader. Bara det ett skäl till att leva idag.

5 kommentarer:

 1. Steve. Jag tycker inte denna bild passar till din text.
  På vintern är allt dött, hur fint det än är med snö. Framkomligheten är svår.
  Här är det sommar, men allt har blommat över och naturen är torr.
  På ett sätt död.
  Om jag skulle vara du skulle jag ta en sväng på vägarna runt knutarna med "bilen" du har och bara njuta av allt levande grönt och känna mej en del av det.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Marina: Precis det jag menar med "lev idag". Jag längtar inte för en sekund 6 månader framåt, eller bakåt. Jag är här och nu. Idag är en helt underbar dag då jag ägnat huvuddelen åt dagen till att klippa gräs med min åkgräsklippare. Tänk att gräsklippning kan vara en njutning. För att inte tala om resultatet, när allt är klart.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar din hemsida, älskar att se ut över öppna landskap och röda stugor, saknar den lugna svenska landsbygden sâ här i sommartider. Hoppas kunna resa hem i augusti, när jobb här är avklarade. Till dess botaniserar jag pâ internet...:)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Tack, bra att jag kan bjuda på lite svenskt gemyt.

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att höra att du mår bra. =)
  Blev lite orolig när jag såg den dystra vinterbilden, trots en fin text.

  SvaraRadera