Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 26 november 2011

Orkar du med mera om ADHD?

Jag har kompletterat mitt senaste ADHD-inlägg med ett 20-tal länkar. Länkar till tidningsartiklar, TV- och radiointervjuer etc.

Jag har nu oxå skapat en särskild sida för mina adhd-inlägg. Blev tipsad om detta av en olivbonde på Kreta. Du hittar den här till höger med rubriken "ADHD - inte bara en bokstavskombination". Det tar nog några dagar innan jag kopierat in alla mina tidigare inlägg där. Det tillkommer lite för varje dag som går.

4 kommentarer:

 1. Va bra, da vet jag att det finns lasning mar andan faller pa.

  SvaraRadera
 2. Ett tips Steve. Du skulle kunna ha en separat sida med en länklista och det du skriver om här i inläggen om ADHD och fängelsevård.
  Det är väldigt intressant och borde få eget utrymme i din blogg genom en egen sida.
  Att du kanske publicerar det först som ett vanligt inlägg, men även kopierar det till intagna/ADHDsidan, så det inte försvinner i takt med att nya inlägg skapas på huvudsidan om ditt och datt.

  klicka: Nytt inlägg/redigera sidor/ny sida.

  Ha en fin söndag! =)

  SvaraRadera
 3. Marina på Kreta: Tack för tipset. Jag funderade på nåt sånt för att få det enklare och överskådligare men visste inte hur jag skulle göra. Nu vet jag.

  Marina: Blir lättare för dig att läsa när andan faller på om jag följer Marinas på Kreta råd.

  SvaraRadera
 4. Mycket bra tips för det är viktiga saker du skriver om!

  SvaraRadera