Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 16 december 2011

Bloggerproblem Hjälp!

Jag kan inte längre hitta funktionen för "lägg till/infoga länk". Symbolen har försvunnit. Enda kvarvarande symboler är "kontrollera stavning och "lägg till bild". Någon som kan hjälpa mig? Tacksam för tips.

8 kommentarer:

 1. Hade jag kunnat, så hade jag jättegärna hjälpt dig - det där med det tekniska är inte riktigt min grej...men tanken fanns i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Marina: Då är vi i a f två om det där med det tekniska. Tack för din vänliga tanke.

  SvaraRadera
 3. Hos mig finns den kvar. Konstigt.... Kan inte hjälpa, bara hålla tummen att den kommer tillbaka eller att du löser problemet.

  SvaraRadera
 4. ÄlgEva: Tack för tummen. Löser jag det så är det väl som vanligt att det bara händer utan att jag själv riktigt vet hur jag gjort.

  SvaraRadera
 5. Jag hade nästan samma problem i tisdags...med designen...det löste sig av sig själv. En annan bloggvän fick vara utan blogg i två dagar...men nu är hon tillbaka!Jag själv fick ett medelande med ett särskilld nummer att skicka till ett ställe ...allt var på engelska , så det tog ett tag. Fick du också nåt liknande?
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 6. Karla: Jag avvaktar och hoppas oxå på att det löser sig av sig själv.

  SvaraRadera
 7. Undra om inte bloggen har problem,, jag har haft problem för någon dag sedan, det blev bara eror meddelanden när jag skulle posta saker på bloggen.. Hoppas det fixar sig eller du kan fixa det.

  SvaraRadera
 8. Katarina: Jag avvaktar och hoppas att det löser sig lika plötsligt som problemet uppstod.

  SvaraRadera