Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 17 december 2011

Mums!

Spenattagliatelle med solrosbollar och ädelostsås. Gott och nyttigt!

7 kommentarer:

  1. Ser gott ut! Älskar bordsskivan!

    SvaraRadera
  2. DOB: Det var det oxå.


    eva i Aten: Mums som sagt. Bordet har en given plats i mitt hjärta.

    SvaraRadera
  3. Ni skapar en ljuvlig stämning av hemmet och måltiderna. Tack!

    SvaraRadera
  4. Solrosbollar har jag aldrig hört talas om, men det ser gott ut.
    Härlig bild utan blixtljus. =)

    SvaraRadera
  5. Så gott och mysigt det ser ut!

    SvaraRadera
  6. Marina på Kreta. Solrosbollar hittade jag när jag sökte vegetariska alternativ till julbordet. I s f köttbullar.

    Marina: Det var det oxå.

    SvaraRadera