Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 24 januari 2012

Grekland inte olikt andra länder

Rubriken syftar på att det även i Grekland i första hand är dom redan rika som fifflar och skor sig . Fick detta lästips i Tinas blogg. En artikel om denna "skammens lista" av skattesmitare hittar du här.
Det är m a o som det alltid är. Dom rika blir rikare men när notan ska betalas så förväntas alla solidariskt vara med och betala.

3 kommentarer:

  1. Ja, alltså det är fullkomlig skandal! Jag kan inte förstå varför man inte sätter in mer resurser på att få in de här pengarna. Det skulle ju nästan lösa hela krisen!!!

    SvaraRadera
  2. Jag var i Aten i somras under en vecka i juli månad för att hälsa på mina grekiska vänner. Enligt dem har fler o fler sina bankkonton i andra länder, sin lön sina besparingar osv. Verkar som gett upp hoppet på sitt egna land totalt.. Nu ska de emigrera till England så de kan fortsätta sin firma,,, jag orkar inte ens följa Greklnds stories längre,,

    SvaraRadera