Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 18 mars 2012

Snacka om små marginaler

Grymt blev slutet för MoDo i den 5:e kvartsfinalen mot Skellefteå. Efter 16.56 av tredje perioden så har MoDo en puck i stolpen, millimeter från att avgöra matchen. Elva sekunder senare ligger pucken i MoDo:s mål. 2-1 slutade matchen och Skellefteå har nu övertaget, men dramatiken fortsätter och allt kan hända.


                                 Titta bara på AIK som slår ut seriesegrarna Luleå med 4-1 i matcher. Jag är inget AIK-fan men kan inte undgå att imponeras av hur de spelar. Inte det namnkunnigaste laget, men fram för allt ett LAG. En för alla, alla för en.

4 kommentarer:

 1. Som MoDoit lider jag...men de är underdogs och kämpar väl! Med Luleå lider jag, med min bästa vän (och hennes dotter) lider jag... Hockey är så stort för oss norrlänningar.

  SvaraRadera
 2. efter LHF:s bleka insats så sätter jag allt hopp till Modo.

  SvaraRadera
 3. Tack för en påminnelse om att det fortgår ett liv utanför "byn"! Så befriande att läsa ett inlägg om hockey, någonting vanligt, någonting lättsam.

  SvaraRadera
 4. Följer av förklarliga skäl hockkeydramatiken lite grann sådär på avstånd, men jag har i alla fall koll på hur det går för det lag som hjärtat klappar varmast för och har förstått att spänningen fortsätter...

  SvaraRadera