Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 16 maj 2012

Fortsatt ur slagHur motsägelsefullt det än kan låta så är jag alltid van att vara i toppslag. Därför känns det nu helsegt så här på femte dagen av en dundrande förkylning som inte vill ge med sig. Snarare tilltar den i destruktivitet. Till råga på allt den 16:e maj, dagen före syttende mai, min födelsedag. Skittråkigt.
 Innan min stroke för 11 år sedan så gick jag aldrig på en hälsokontroll. Jag var ju kärnfrisk och "odödlig". Numera går jag återkommande på hälsokontroll och på min senaste , för två veckor sedan, så var allt som det ska vara. Inte trodde jag då att jag idag skulle känna mig som en hängig giraff.

4 kommentarer:

 1. Krya på dig
  har saknat ett avtryck från dig i min blogg

  Ha en fortsatt bra dag

  mvh

  SvaraRadera
 2. Gubbar kan lämna oss kärringar väldigt oförväntat, så blir glad av att höra att du går på återkommande hälsokontroller.

  Krya på dej nu, så vi får se en bild på hur du manövrerar gräsklipparrollsroycen i år igen!

  SvaraRadera
 3. Marina på Kreta: Jag tror ta mig tusan att jag blivit klokare med åren.
  Jag hoppas äntra RR:en när nästa klippning är aktuell. Hoppas att jag då oxå löst mitt nedladdningsproblem så att jag kan visa foton.

  SvaraRadera