Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 28 maj 2012

Tack Katarina!


Tack Katarina med bloggen kattasfikarum för att du uppmärksammar min blogg. Det är fascinerande  att få följa ditt imponerande skolprojekt på Filippinerna och fantastiskt att via dina resor få vidga mina vyer.  Roligt om min positiva livssyn smittar av sig. Positivt tänkande är något vi aldrig kan få för mycket av.

Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med 200 prenumeranter eller färre.

In order to accept the award, the recipient will:
1. Thank the person who gave you the award.
2. Link back to that person’s blog.
3. Copy and paste the award to your blog.
4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition.
5. Let those blogs know by leaving them a comment.
 

Jag skickar en Liebster Blog Award till 3 bloggar som jag med stor behållning  läser. Gemensamt för dessa tre är att de skrivs av svenskar boende i utlandet vilket vidgar min kunskap om och ökar min förståelse för vad som försiggår utanför Sveriges gränser. Eftersom jag numera inte kan resa så tillfredsställer dessa bloggar dessutom delar av mina kvarvarande resedrömmar.

Marina på Kreta som på ett personligt och kärleksfullt sätt beskriver sin tillvaro som olivbonde på Kreta. Tack vare bloggen så är jag numera oxå konsument av Marinas himmelskt goda olivolja.

Marina i Singapore som givit mig en inblick i en helt främmande kultur och dessutom fått mig förstå att det inte är någon förlust att det inte blivit något av min ungdomsdröm om en Singapore Sling på Raffles.

Anna och Jan i Portugal som på ett medryckande  sätt berättar om sitt liv som "nybyggare" i Portugal. Med en härlig mix av allvar, lust och humor beskriver dom sitt inträde i den portugisiska vardagen.

2 kommentarer:

 1. Grattis till bloggutmärkelsen!
  Den är du värd.
  Tack för att du vidareförmedlar den till mej.
  En bamsekram! Marina

  SvaraRadera
 2. säger som föregående: grattis och du är definitivt värd den! Det är så mysigt att läsa dina blogginlägg! Och stort tack för de fina orden till mig! kram

  SvaraRadera