Igår hade vi en härlig septemberlördag i trädgården. Jag avslutade bl. a. gräsklippningen som jag började med i onsdags. Vi har de mest fantastiskt tätbevuxna gräsmattor. Dagen avslutades med en underbar middag i trädgården där vi smektes av den nedgående septembersolens ljumma värme.
|
13 dagars gräsväxt kräver en stark åkgräsklippare. |
|
Bra, nu behöver jag inte lyfta tassarna så högt tänker Sigge. |
|
Middag avnjöts vi vid uteplatsen mellan jordkällaren och hallonhäcken. Den nedgående sensommarsolen tar alltid sin väg över denna plats. |
|
Nelson vill som alltid vara med i närheten. |
|
Mandelpotatis med Sandefjordsmör och torsk. Sandefjordsmöret hade D piffat upp med lite finhackad ansjovis. En smaksensation. Utsökt! |
|
Utsikt från middagsbordet.
Här höjde jag blicken och såg ett plan på ingång för landning på Örebro flygplats.
|
Så hade jag gärna haft min septemberlördag.
SvaraRaderaNjutning för ögonen att se!
SvaraRaderaSigge och Nelsson verkat trivas så bra, sötisar.
Sarah: Såna septemberlördagar mår man bra av så det borde alla få uppleva.
SvaraRaderaMoi: Sigge och Nelson är vana att delta i allt här hemma. Fyrfota vänner är dessutom bra för hälsan. När dom trivs så trivs jag.
SvaraRaderaVilken härlig höstdag! Det är så grönt ännu hos dig!
SvaraRaderaSådana dagar är hösten härlig!
SvaraRaderaKatarina:Ja, det gäller att hålla i det gröna för det skiftar snabbt nu kan jag se när jag tittar in i växthuset. Änglatrumpeten är plötsligt dominerande gul.
SvaraRaderaMarina: Den ljumma höstsolen gör t o m höstvinden njutbar.
SvaraRaderaHärliga bilder och maten såg supergod ut. Ansjovissmör låter spännande!
SvaraRaderaGittan: En smaksensation som sagt.
SvaraRaderaHärligt!
SvaraRaderaTina: I sanning.
SvaraRadera