Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 17 oktober 2012

Mirakulös vändningMånga var vi nog i går kväll som efter första halvlek av matchen Tyskland - Sverige yttrade mindre vänliga ord om det svenska laget. Jag ska ärligt tillstå att jag tillhörde klicken som dömde ut Sverige efter första halvlek och kände en skammens rodnad på mina kinder när Tyskland ökade till 4-0 i början av andra halvlek.
Resten är fotbollshistoria för då hände det omöjliga. Sverige började uppträda som ett lag av fornnordiska krigare och när slutsignalen gick så stod det 4-4 på resultattavlan. Puh!

Det här var oxå en passning till oss alla när vi har motgång: Ge aldrig upp ! I det sammanhanget kommer jag att tänka på den förre spelaren och tränaren Rolf Zetterlund som bjöd på många minnesvärda grodor, bl. a. denna:
- "Det är aldrig för sent att ge upp".

2 kommentarer:

  1. Jo,vi har förstått att det var en alldeles fantastisk match - i alla fall mot slutet, och nu ångrar vi naturligtvis att vi inte gick upp i natt och tittade...

    SvaraRadera
  2. Marina: Vad känner då inte dom som slog av TV:n efter första halvlek när matchen redan var "avgjord".

    SvaraRadera