Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 4 april 2012

Nattmangling

                           

Jag slötittade igår kväll på  Örebro - Rögle, Timrå - Leksand, Brynäs - Färjestad och slutligen Barcelona - Milan. Slötitta var ordet för jag förflyttade mig stundom från TV:n till Sinnesrorummet där jag bara satt och njöt och samlade tankarna som de senaste dagarna haft osedvanligt mycket att sortera.
Timrå och Brynäs segermatcher var av någorlunda kvalitet medan övriga närmast var sömnpiller, men ändå vaknar jag kl. 03.00 och är hur pigg som helst. Hur går sånt till?
Önskar i denna stund att det varit några månader längre fram för då hade solen varit på väg upp vid den här tiden. Nu är det bara mörkt även om månen, som jag har snett upp till vänster om mig, gör sitt bästa för att sprida ljus.
Det kan vara rätt skönt att så här i sin ensamhet sitta och invänta solens uppgång och bara låta tankarna sväva fritt utan bestämt mål. Väl så utvecklande som  att ingå i arbetsgruppen på bilden ovan.                  
                               

5 kommentarer:

 1. Även jag såg ditt inlägg och det första som slog mig var, Steve kan inte sova! (Vi haar ju olika tidzoner)Hoppas du får en bra dag som ger dig energi!

  SvaraRadera
 2. Har genom åren lärt mig att bloggarna lever sitt eget liv.
  Jag har inte heller dissat många kommentarer genom åren.

  Ha en bra onsdag

  SvaraRadera
 3. Skönt att du inte verkar bli stressad av det utan tar vara lite på tiden mot soluppgång ändå!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Katarina:Jag har en bra dag, ännu en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Anki: Stressad? Nej, inte på denna plats.

  SvaraRadera