Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 24 mars 2013

Snögubben krymper

Nu är vi inne i en tid när jag inte längre behöver söka vårtecken. Vårtecknen presenterar sig nämligen själva varje morgon. De går helt enkelt inte att undgå. Av snögubben återstår inte mycket även om den inte helt släppt taget om piassavakvasten.

Snart tappar snögubben greppet.

Snöklädda tak är bra vårmätare.

8 kommentarer:

 1. Vi får hoppas gubben snart inte orkar hålla kvar kvasten. Kul blld!;-) Ja, visst är det härligt att känna att våren är i antågande. Här gör vi som igår... tar med oss kaffe på termos, några småkakor, en härlig filt, och drar ut i naturen, fortfarande ordentligt påpälsade men solen värmer så skönt i våra bleka ansikten. Och kaffet smakar underbart utomhus. Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Tror nog att snögubben är tvungen att släppa greppet efter denna underbara söndag. Nyss hemkommen efter en underbar promenad i solen. Hoppas du får känna på solen idag!

  SvaraRadera
 3. Livsnjutaren: Snart kan jag ta ut elbilen och då fixar D fikakorg och vi tar en tur här i omgivningarna. En fin söndag till dig oxå.

  SvaraRadera
 4. Gittan: Jag har i a f varit ute på trappan med Sigge idag och fick då känna på den ljuvliga vårsolen.

  SvaraRadera
 5. Snart kommer den nog, den där våren...!

  SvaraRadera
 6. Marina: Ja, idag är alla eventuella tvivel som bortblåsta.

  SvaraRadera
 7. Jag är så glad att gubben tynat bort! Men när kommer värme, brrr...

  SvaraRadera
 8. Moi: Snart. Var sak har sin tid.

  SvaraRadera