Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 1 april 2013

Blev du lurad idag?

Jag undrar om jag låter mig luras idag.
Det som står i tidningen den 1 april och som dessutom låter lite osannolikt är sannolikt ett aprilskämt. I dagens NA läser jag att hockeyspelaren Conny Strömberg ska stå staty utanför Behrn arena som en hyllning för att Örebro hockey gått upp i Elitserien.

Nej, det tror jag inte på. Allra helst som talesmannen för projektet heter Ralf Trickbetrüger.  För att absolut ingen ska låta sig luras så har dessutom beslutats att Conny Strömberg skall bli en s. k. "honored player" och garanteras en plats i laget till 50 års ålder, i ytterligare 13 säsonger.

Arbetarbladets aprilskämt handlade om Försäkringskassans utvecklade arbetsmetoder. Med tanke på hur FK jobbar så skulle det mycket väl kunna vara sant.

Visst var aprilskämten bättre förr.  Hur många testade inte nylonstrumpan  för att få färg-TV 1962.


3 kommentarer:

 1. Det känns faktiskt som om det var många bättre skämt förr...och ja, jag har blivit lurad!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni har haft en fin påskhelg! Ja du, några har väl försökt lura mig idag, men jag har inte gått på dem. Fick bl a en fejkbild "från Boeing" med en sprillans ny Dreamliner 787 målad i mitt flygbolags färger. Var riktigt snygg. Lite svårt bara att komma ned på flygplatser med 750 m landningsbana som vi ofta har. Men drömma kan man ju alltid. Dream alltså...;-) Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Jo, jag blev lurad....

  Och det bara för att det skrivs så mycket om ämnet just nu. Och då tänkt jag att vi är väl inte så mycket bättre här på ön...

  http://www.alandstidningen.ax/article.con?id=33846&iPage=1

  SvaraRadera