Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 14 juni 2013

Poolbyte

När vi flyttade till Getingstorp 2008 så var den befintliga poolen inget vi särskilt värderade. Allra helst som jag inte kan använda den. Dock tyckte vi efter en tid att den ändå var ett värdefullt inslag. D kunde njuta av den liksom våra gäster.

Ganska snart visade det sig att poolen kräver mycket mera än den ger. Vi har de senaste åren därför  allt mera sett poolen som en belastning och sådana ska man naturligtvis inte bära omkring på i onödan. Därför har vi nu bestämt oss för en nystart. Vi överger den Folkpool vi har och ersätter den med en pool från JF Fritid.

Vi river det befintliga,  bygger ett nytt pooldäck och förser den nya poolen med utrustning så att D:s arbetsinsats kan minimeras. Kort sagt, så att hon kan bada i den i stället för att arbeta med den.  Extra roligt i sammanhanget är att  JF Fritid  är ett lokalt företag med hemvist i Fjugesta. Det känns alltid positivt att kunna gynna lokala verksamheter. Dessutom uppvisar de något jag personligen värderar väldigt högt i affärskontakter. Trevligt bemötande och utomordentlig service.

Jag hoppas senare i sommar kunna återkomma med ett inlägg med allt det nya på plats. Jag önskar dig en varm, skön och avkopplande badsommar.
2010-06-06 tyckte vi poolen var ok då den 
såg ut som en pool ska göra i juni månad.

2013-06-09 ligger täckplåtarna kvar
och poolen ser mest öde och tråkig ut.

2013-06-14 så är täckplåtarna nyss 
avlyfta och förändringen kan ta sin början.

9 kommentarer:

 1. Ja, det måste ju vara meningen att man ska känna njutning istället för belastning för att tycka det är värt besväret.

  SvaraRadera
 2. Det känns lättare när man har en plan. Det blir nog fint det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart att det blir fint. Vad annars när vi har en plan.

   Radera
 3. Ja, det måste fungera praktiskt med så lite arbete som möjligt. Ser fram emot att få se hur det blir :)

  SvaraRadera
 4. Just det, lite arbete, mycket njutning.

  SvaraRadera
 5. Håller med om att man ska nog njuta så mycket man kan.

  SvaraRadera