Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 27 juli 2013

Kända och okända bloggbesökare

Nyfikenhet tar sig olika uttryck. Nej, det är inte Sigge på bilden.

Jag ansätts ibland av nyfikenhet på vilka som besöker min blogg. De trogna besökare som nästan dagligen besöker bloggen och ofta lämnar kommentarer tycker jag mig nästan känna personligen vid det här laget. Med några fördjupas kontakten och vi utbyter tankar även vid sidan av bloggen. De är alltså inte dig jag är nyfiken på.
 
Nej, min nyfikenhet riktar sig mot dig som nästan dagligen besöker bloggen utan att lämna annat avtryck än hemorten.
 
Nu menar jag inte att du som bloggbesökare ska känna dig tvingad att ge dig till känna, även om jag alltid blir extra glad för en kommentar.  Det är helt enkelt så att jag stundom ansätts av nyfikenhet.  Min nyfikenhet är av arten intresserad, inte snokande.
 4 kommentarer:

 1. Jag förstår precis vad du menar. Visst vore det lite spännande att veta om det är någon mer som dagligen gör ett inhopp, eller om det är mer en händelse att folk ramlar in och hälsar på.

  SvaraRadera
 2. Jag kanske inte är helt hemlig utan lämnar en kommentar ibland! ;) Tittar in här då och då, alltid via Bloglovin.

  SvaraRadera
 3. Funderar också på samma sak! Mitt blogg uppehåll resulterade i ett flertal email som undrade om jag inte skulle börja igen, mina okända läsare,,, iallafall för mig.

  SvaraRadera
 4. Så nu vet du att vi är många som vill att du fortsätter med ditt bloggande.
  Det är väl oxå en del av fascinationen att inte känna till alla besökare.

  SvaraRadera