Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 6 augusti 2013

Gränsarbete

Jag ser till att våra gräsmattor är välansade men när det kommer till den mera tomtgränsnära växtligheten så behövs ett grövre artilleri. Då tar D fram en av sina favoritmaskiner, röjsågen, och snyggar till och ger oss fri sikt ut i den vackra skogen.


 
 
D finputsar med röjsågen.

Snyggt blir det.

Och då ser D nöjd ut.
5 kommentarer:

 1. Ja....jag måste också lära mig att använda röjsåg..min man säger att det blir nog för svårt att använda den blad mina pallkragar för att det är så liten avstånd mellan dem :-( Men så mycket svårade att rensa för hand....undrar om det finns andra verktyg än trädgårdssaxar... Ha en bra tisdag , Karla.

  SvaraRadera
 2. D tycker att röjsågen är ett utmärkt alternativ. I alla fall där det är lite grövre sly. Till det lite klenare ogräset använder hon trimmer.

  SvaraRadera
 3. Något jag "klarat" mig från att använda - kan inte säga att jag använt trimmern speciellt ofta heller...

  SvaraRadera
  Svar
  1. P g a omständigheter kan rollerna i familjer fördelas på annat sätt än vad som är vanligt. Att bo i Singapore innebär förstås oxå andra skillnader.

   Radera
 4. Känner igen detta från mina egna sysslor,,fint blir det!

  SvaraRadera