Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 20 oktober 2013

Höstmys

Gårdagen började med att D bakade en vacker kaka till ett eftermiddagsbesök vi väntade. Med tanke på hur vacker kakan blev så ska jag nog använda ordet skapade i s f bakade. Besöket var jättetrevligt och vi kommer säkert att ses flera gånger här hemma på Getingstorp. Vi hann t o m med att planera för grillkvällar nästa sommar. Visst är det härligt att möta nya människor där allting bara stämmer vid det första mötet.

D:s morgonskapelse som smakade utsökt  
med bl. a. styckefrusnahallon 
från den egna trädgården.


Lördagens middag kom att bestå av en superb grekisk Moussaka. Kvällen tillbringade D och jag i Sinnesrorummet där vi tände en brasa, lyssnade till musik och samtalade. D:s kakskapelse fick med en klick grädde till oxå tjäna som dessert. Höst- och vinterkvällar tillbringar vi gärna i Sinnesrorummet.
En härlig moussaka.

De sista frostnupna rosorna intagna från 
rabatten nedanför ett av köksfönstren.

Den nya Howarddivanen står varm och inbjudande
i väntan på D.

En brasa hör förstås till en höstkväll
i Sinnesrorummet.

6 kommentarer:

  1. Roligt och härligt med besök! Lät som det var en träff sosm var trevlig och berikande! Vilken vacker tårta! Den där divanen eller fåtöljen ser mer än inbjudande ut! Härligt!

    SvaraRadera
  2. Man känner harmonin genom skärmen! Underbart!

    SvaraRadera
  3. Så härligt! Jag riktigt känner sinnesrorummets lugna effekt nå ända hit...

    SvaraRadera