Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 14 november 2013

Hoppingivande

Hopp om vad ? Jo, hopp om en lindrig vinter utan alltför mycken snö och kyla. När det fortfarande, i mitten på november, ser ut som på bilderna nedan så känns det rätt så hoppingivande.
 
Härlig novembervy.


Trädgårdssäsongen 2014 känns inte alls långt borta.

 
På väg på elmoppen efter att ha hämtat dagstidningen möter
jag D och Nelson på väg ut på sin dagliga långpromenad.
 

En av D:s och Nelsons vackra promenadvägar.


 


 


4 kommentarer:

 1. Ser liknande vyer (i alla fall solsken och åkrar....) när jag tittar ut, och känner likadant som du. Men får snart lägga in snöspaden i bilen när jag ska ge mej iväg på jobbresor. För mycket hinner hända på en vecka :o) Inte kul att stå på en parkering i Mariehamn kl 04.30 med en igensnöad bil...

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du fortfarande kan fara fram med elmoppen! Jag fick just bilder på underbara rosor från min far i Värmlandsskogarna, de verkade må hur bra som helst..... världen är lite upp och ned, tycker jag, men vi får njuta så länge det går. Här i Bergen regnar det och ruskar och stormar som bara den idag. Bäst att hålla sig inomhus. Ikväll ska vi äta rakfisk här, norrmännens surströmming. Åh, så gott det ska bli! Sköt om er båda två.

  SvaraRadera
 3. Rakfisk har jag aldrig hört talas om, men jag googlade förstås så nu vet jag lite om denna delikatess. Smaklig måltid!
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 4. Håller med! Fortfarande plusgrader och ibland visar sig solen också.

  SvaraRadera