Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 6 december 2013

Det kunde varit värre

Det väntade ovädret har, i vart fall  hittills, inte blivit så kraftigt som förutspåddes. Förändringen från igår är dock tillräcklig för att jag nödgas inse att vintern nu är i antågande.

Idag går tankarna framåt till snöskottning. D har snöslungan
förberedd och startklar.
 
Igår tänkte jag alltjämt  tillbaka på turer på åkgräsklipparen.
Eller fram emot kanske.
4 kommentarer:

 1. Här vaknade vi till drygt en decimeter snö på balkongen, ute på flygplatsen har ett av våra flyg blåst in i en stolpe när man försökte parkera! Tror jag ligger kvar en stund till här i sängen med hundsnarkningar och kaffetår;-) Ha en fin dag. Hoppas D inte behöver använda snöslungan alltför mycket.

  SvaraRadera
 2. Då har ni det bistrare hos er. Flygplan manövreras nog bäst i luften. V i har en snöslunga med elstart som går som tåget så D kör gärna och länge.
  Här ylar hunden av saknad och missnöje då han inte fick följa med matte på dagens biltur till tätorten. Ha en trevlig 2:a Advent!

  SvaraRadera
 3. Jag har förtstått att det har varit väl mycket oväder på sina håll, men jag hoppas ju att snön ligger kvar till nästa vecka när vi kommer hem.

  SvaraRadera
 4. Idag har vi i a f en vacker vinterdag. Inte mycket snö men vi får väl hoppas på mera så att ni får den vinterdos ni förväntar er av ett Sverigebesök.

  SvaraRadera