Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 10 oktober 2013

Bloggen 5 år - olämplig dag för problemanhopning.

Grinden på glänt för de 
kommande 5 åren.
En vacker höstbild får mig
att glömma mina bloggproblem.

Idag är det 5 år sedan jag startade min blogg. Det hade jag tänkt göra nåt roligt av. Tyvärr så har det i stället uppstått ett antal problem. Det började igår med att jag inte kunde nå kommentarer för publicering. Det åtgärdade jag genom en enkel återställning.

När jag nu på morgonen ska öppna för att titta på tidigare inlägg och ett utkast jag gjort till idag så händer ingenting. Jag får en felkod  och uppmanas vända mig till Blogger support. En funktion som jag inte ens kan nå för att beskriva mitt problem och skicka felkoden. Den supportsida jag ändå når föreslår ett antal möjliga fel, men inte just mitt.
Så här sitter jag och det synes inte bli nåt av mitt tänkta  5-årsinlägg. Jag får tro på att detta är ett av dessa fel som uppstår av för mig okänd anledning och att allt plötsligt fungerar igen en tid senare. Så, på återseende när ordningen är återställd.

12 kommentarer:

 1. Steve, du är inte ensam om att ha problem med blogger. Alla mina svar hos andra är borta, likaså mina svar till ..Fått göra om allt.. Jag brukar "vila lite", så plötsligt är allt OK igen.

  Grattis till 5 års dagen! Härligt med bloggvänner runt om i världen med olika perspektiv, man lär sig så mycket och det är så trevligt och roligt med nya bekantskaper. Ha en bra dag och hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har förstått att vi är flera som stundom får "göra om allt". Nu i kväll fungerar i a f kommentarsfunktionen.
   Visst är det härligt med bloggvänner världen över. Och bildad blir man på köpet.

   Radera
 2. Men Steve, wow! Inte visste jag att du hade bloggat så länge. Där ligger man i lä alltså....;-) Hoppas tekniken löser sig snart, finns knappt något som är så irriterande som datatrubbel. Ha en fortsatt fin kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Somligt har löst sig som du ser. Nu kan jag både publicera och svara på kommentarer. Alltid nåt. Snart har nog allt löst sig och jag kan blogga som förr och som jag vill. Ha de gott!

   Radera
 3. Grattis på 5-årsdagen! Tråkigt att det krånglar just idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det tråkigt, men som datorberoende så blir man luttrad med tiden. Med ett positivt sinnelag i grunden så brukar det mesta lösa sig. Tråkigt då bara att jag sällan förstår hur. Lika bra det kanske.

   Radera
 4. Nu glömde jag säga GRATTIS!;-)) Jag bugar i vördnad. Fem år!!!

  SvaraRadera
 5. Då får väl även jag ansluta mig till gratulanterna och säga grattis på femårs-dagen!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Problem med bloggen har jag också haft vid flera tillfällen. Vacker bild!

  SvaraRadera