Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 4 februari 2014

Efterlysning! - Sigge på rymmen

I söndags var det riktigt milt på morgonen så då ville Sigge som vanligt gå ut på sin runda igen. Uppenbarligen har han utvidgat rundan för vi har inte sett honom sedan dess. Han som alltid kommer in och äter lunch och sedan i god tid innan det blir mörkt.

En gång tidigare har han varit ute över natten, men det var på sommaren och inte lika oroande. Då dök han bara upp här hemma på förmiddagen när jag var ute med elmoppen och letade och ropade.

Under de två dygn han nu varit ute inte svarat på några tillrop vilket tyder på att han givit sig iväg på en längre upptäcktstur.  Inte heller dyker han upp när D är ute med Nelson vilket han normalt brukar göra. Det är inte mycket mera att göra än att ropa, leta och hoppas. Sigge som är av rasen brittisk korthår är ID-märkt,  nr: 977 20 000 7750 605 ,  så om någon hittar honom så kan han förhoppningsvis "hitta hem" den vägen.

Jag hoppas att Sigge snart kommer hem igen. Familjen känns ju inte hel utan honom. D, jag och Nelson är alla oroliga på vårt sätt. Jag undrar om Sigge oxå är orolig.


Sigge borde förstås vara hemma och mysa i sin Gripsholmsfåtölj.

Sigge  är van att komma till "dukat bord".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar