Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 1 februari 2014

Lättlurad

Lättlurad. Ja, det får jag väl säga att jag är. Det behöver bara slå om till februari månad och ställas fram en bukett tulpaner så får jag vårkänslor.  Att det sedan är dubbel snösväng ute på gården glömmer jag då lätt bort. Våren är alltså på gång. Ibland är det härligt att både bli lurad och att glömma bort.

Här är vårkänslorna långt borta.

Och även här.

 När jag i stället vänder blicken inåt så är det
vårkänslor som gäller.Jag älskar säsongens
första tulpaner.


 

3 kommentarer:

  1. Så trist att ni fick snöslungeväder till slut. Här har vi faktiskt sluppit vintern helt i år och det är jag så glad över. Det är tur att det finns tulpaner, det är sant. Och låter vi oss luras av deras härliga prassel i vasen så är väl det helt ok. Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Det känns ändå helt ok med en kort tids snöslungeväder. Jag förstår att ni inte har nån vinter då du går barfota ut på balkongen.

    SvaraRadera
  3. Ja vår vill vi ha! Men det varit mysigt med lite snö, här har det varit bara några snöiga dagar och nu är den senaste snart borta.

    SvaraRadera