Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 5 mars 2014

Från golv till tak

I mitt inlägg i förrgår skrev jag om hur D börjat måla om sitt dressingroom. Idag avslutades det hela med att golvet fick en enhetligt grå färg. En ny nyans av grått. Om ett dygn, när golvet torkat, kan klädställningar, skokartonger och vad annat som hör hemma i ett dressingroom ställas på plats.

Fräscht som tusan kan det bli även när man jobbar sig
uppifrån och ner.

6 kommentarer:

 1. Fräscht och fint det ser ut!

  SvaraRadera
 2. Åh, dressingrum...det är vad alla kvinnor drömmer om! Jag fick ta över ett barnrum efter att min 20 åriga har flyttat ut till eget...men det räcker ju inte (!) så många kläder man brukar samla på ...ska ni ha typ elfa ställningar , eller vanliga klädställningar ? Ta gärna bilder när det är färdigt så jag kan visa min man ;-) ... ha det bra i det fina vädret de lovade oss idag!/ Karla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har oxå förstått att eget dressingroom är alla kvinnors dröm. Bra då att kunna uppfylla drömmen.
   Självklart ska jag ta bilder och lägga ut så att du kan visa din man.

   Radera
 3. Det blev väldigt ljust och fint! Det kommer säkert att få plats mycket mer saker där nu, för visst blev det större också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev det både rymligare och ljusare. Helt ändrad möblering och en del blev kasserat förstås.
   Dessutom så flyttades mina kläder, på förslag av mig, till ett annat utrymme. Funkar bra för mig numera då jag inte längre är klädsnobb och skofreak. Det är dessutom inte mera än rätt eftersom det är D som alltid längtat efter ett eget dressingroom.
   Radera

   Radera