Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 21 mars 2014

Min värld må vara liten, men....................


Gårdagens inlägg andades lite pessimism. Men det går ju inte an, att gå omkring och andas pessimism. Nej, optimism och framtidstro ska det vara. Så mycket bättre det känns när jag idag tittar ut genom ett av mina fönster mot världen.
Här börjar världen för mig. Skulle t o m kunna säga att det
här är världen för mig. Ja, i a f en betydande del av den.

6 kommentarer:

 1. Ja...jag försöker också intala mig optimism...nu när jag bara "väntar" på att fylla 45 i slutet av månaden...Lite jobbigt när de flesta av mina arbetskamrater är yngre och bland kompisarna så är jag faktiskt äldst! Men eftersom jag väntar på dagen när vi ska ta alla trädgårdsmöbler ...fram ;-) och sova en timme mindre den natten när födelsedagsbarnet skall firas så får jag ta fram en ljus framtidstro! Ha en bra dag / kväll...jag kommer att jobba natt i helgen så jag missar om det skulle bli fint väder hemma, hoppas ni får lite sol iallafall, Karla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis i förskott Karla! 45 och äldst. Det låter som en bra omgivning att åldras i. Härligt att se fram emot sommartid och trädgårdsmöbler. Ha en bra helg!

   Radera
 2. Visst kan "världen" vara olika med tanke på våra olika förutsättningar, men att efter att ha varit med dig en hel del hemma på ditt Getingstorp måste jag säga att din värld är fantastisk på många sätt och ni verkar ha det helt underbart och jag fortsätter gärna att vara en del av er härliga värld!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marina! Det är trevligt att ha dig som en återkommande besökare här på Getingstorp. Tack vare dig så får jag ju uppleva " den stora världen" oxå.

   Radera
 3. Alla har sin egen värld. Vissa kanske åker världen runt men det behöver inte innebära att de är lyckligare än andra. Det viktigaste är att man trivs med den värld man lever i. Och jag tror att du gör det på den! Ni har skapat en fin, varm värld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Moi! Du har så rätt.

   Radera