Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 13 april 2014

Enkelt, gott och nyttigt

Samtidigt med murprojektet så har vi oxå ett badrumsprojekt igång. Badrummet på övervåningen  har D målat om så att det överensstämmer med de grå och vita färgtoner  vi genomgående har i vårt hus. Dessutom byts delar av inredningen ut. Vi är ju angelägna om att snabbt bli klara så därför jobbar D även på helgen. Då hittar hon på nåt tidsbesparande till middag.
Av detta blev det supergoda wraps. En enkel, god och
nyttig lördagmiddag.

6 kommentarer:

 1. Vi har också ätit wraps idag, visserligen med kyckling, men i övrigt såg det lite likt ut :) Kul att höra att era projekt går framåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid lika roligt när planerade projekt kommer igång och man blir nöjd med de slutliga lösningarna. Vi har haft ofantligt många projekt igång sedan vi flyttade till vårt Getingstorp för 6 år sedan. När vi tittar tillbaka så är vi nöjda med alla. Allt har blivit precis så bra som vi önskat. Det är en skön känsla. Ja, ni om några vet ju hur det känns när ett projekt är lyckligt i hamn..

   Radera
 2. Även era tidsbesparande måltider ser väldigt goda ut!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Då ser det ut som det smakade.

   Radera