Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 16 maj 2014

Små alldagliga företeelser

I gårdagens inlägg skrev jag om den  härliga tid som nu börjat. Tiden som domineras av utevistelse, trädgårdsliv och härliga växthusmåltider. Dagligen dyker nya tecken upp som visar på att denna underbara tid nu är här. Det kan t ex vara nåt så trivialt som det du ser på bilden nedan. Nämligen att nu kan tvätten hängas ut på tork.Att se tvätten hänga ute på tork ute räcker för att
jag ska bli varm i hjärtat. Att den sedan hänger
på egendesignad och egentillverkad gammaldags
torkställning förstärker känslan.
 


4 kommentarer:

 1. Härligt att kunna se på tvätten på det viset...

  SvaraRadera
 2. Jag har med åren utvecklat min förmåga att njuta av det lilla i livet. På så sätt har jag hela tiden något att njuta av och glädjas åt.

  SvaraRadera
 3. Ha, ha. vi har just letat efter en bild på en gammaldags torkställning! Hittade några på internet och nu får jag även del av din. I Asien kan man se tvätten hänga både här och där. På många ställen ville man inte hänga tvätten, - eftersom man har råd att tumla den. I dyrare områden ser man sällan tvätten hänga utomhus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra om jag kan bidra till en gammaldags torkställning på din Norrbottensgård..

   Radera