Vädret var ok då vi i år undgick det regn som ofta brukar svepa över oss. Inte väder för uteaktiviteter kanske men vad gör det då jag ändå befinner mig i vågskvalpets omedelbara närhet.
Allt startade som sig bör med sill och tillbehör med åtföljande sång. |
Whiskyutbudet som alltid imponerande. |
Midsommartårtan lika imponerande den. |
Varmrätten var en välsmakande gösrätt. |
Desserten var en tung sak fiffigt serverad i konservburk. |
Båtarna på sjön var lätträknade denna Midsommar. |
Midsommaraftonens sol sänker sig. Jag var först uppe på Midsommardagen. Kl. 6 var stillheten total. Samma morgon, samma plats. Bilden har jag lånat från R:s FB. |
Härligt med läckerheter på bordet och trevligt umgänge!
SvaraRaderaSå firar jag gärna högtider.
RaderaUnderbart! Varmrätten gör mig så sugen på mat att jag kan knappt vänta med min middag ! Fiffigt med deserten också...det serveringssättet av dessert är nytt för mig , väldigt spännande , tror att det smakade utsökt.Visst hade vi tur med vädret det här året vit midsommarfirandet med? Ha en fin vecka i fortsättningen, Karla.
SvaraRaderaHa en fin vecka Du också!
SvaraRaderaVilka fina bilder.Midsommar är en fin tradition.
SvaraRaderaVälkommen! Tack! Oj, så många Midsommarfiranden jag minns. Minnena går tillbaka till 50-och 60-talets firande i Näsåker då en hel bygd levde upp på Midsommar. Det var årets absoluta höjdpunkt på den tiden.
RaderaDen midsommartårtan var verkligen imponerande!!!
SvaraRaderaLiksom konservburksdesserten var den en tung sak.
SvaraRaderaSer ut som en trevlig tradition! Doublewood whiskey kan man för övrigt se hemma hos oss vid speciella tillfällen oxå! :)
SvaraRaderaDet är en trevlig tradition. För egen del har jag lite modestare whisykpreferenser. Jag gillar Bourbon bäst. Just nu är det Jim Beam som gäller.
SvaraRadera