Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 10 september 2014

Poolsäsongen är slut

Idag har D fullt upp med att stänga poolen för säsongen. Det är mycket mera pyssel än vad man tror och tar därför sin rundliga tid. Eftersom jag f n måste ta det lugnare än vanligt efter en operation så lånar hon elbilen och ombesörjer även transporterna själv.
Årets poolsäsong har varit fantastisk och D har kunnat bada så ofta hon önskat. Dessutom har vi haft många badbesökare under sommaren. Poolhäng har blivit ett nytt begrepp på Getingstorp.
Här chockkloreras poolen innan vattennivån
ska sänkas.
 
Det är en hel del utrustning som ska tas om hand.
 
D lånar elbilen för transporterna.

4 kommentarer:

 1. Underbart begrepp, poolhäng på Getingetorp. Jag kan förstå att det är mycket jobb med att göra vinter efter en pool. Jag är lite intresserad av skaffa pool.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också begreppet "poolhäng på Getingstorp". Det gäller att skaffa "rätt" pool. Den förra vi hade var enbart en belastning, men så hade den också många år på nacken. Kanske ibland med eftersatt underhåll.
   Med en sommar som denna och ett noggrant underhåll så är pool en pärla och då känns en poolinvestering helt rätt.

   Radera
 2. Det är nog värt allt slit för att kunna nyttja en pool, speciellt under en så här fantastisk sommar. Coolt med elbil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här sommaren har poolen bara framkallat glädjerop. Elbilen är ovärderlig för att även jag ska kunna vara delaktig i t ex trädgårdsarbete, så den är guld värd.

   Radera