Det blev spaghetti pomodoro med egna tomater, egen vitlök och egen basilika. Smaklös Mozarellaost har jag ledsnat på så den får numera utgå ur recepten.
Det är sällan D är först till bords. |
Spaghetti pomodoro med egna tomater, egen vitlök och basilika. |
Chili och paprika tävlar om färgprakten. |
Det lät betydligt godare än surströmming om du frågar mig...
SvaraRaderaJag förstår dig till fullo.
SvaraRaderaJag klickade upp växthusbilden och hamnade i någon sorts värld liknande Carl Larssons. Fantastiskt fint! :)
SvaraRaderaTack! Även vi tycker att växthusmiljön är nåt alldeles extra. Vi har dessutom låtit bygga växthuset av fönster och dörrar som satt i vårt hus vid förra sekelskiftet. Nu hoppas vi att måltidssäsongen där ute varar ännu en tid.
RaderaSå mysigt det ser ut! Surströmmingen blir inte inbjuden till mitt hem, men litet spaghetti pomodoro vore välkommet. Kanske satsar på det redan idag! (PS! Jag kan inte så där fina namn på pastarätter så jag sökte på nätet) Det låter gott!
SvaraRaderaFörstår din inställning till surströmming. Smaklig pastamåltid!
SvaraRaderaMycket godare mat än den med surströmning 😊
SvaraRadera