Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 7 december 2014

2:a advent

Hela den första adventsveckan har jag "gödslat" med foton med advents- och julanknytning . Jag  ska försöka att bli, i vart fall lite, återhållsammare för att inte  skrämma bort dig som brukar titta in här hos mig.
Visst känns det märkligt med gröna gräsmattor där ute.

Jag gillar D:s nya julgardiner.
 

8 kommentarer:

 1. Jag tycker det är lite småtrevligt att få fira advent hos er, det är ju inte så mycket av den varan här hos mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så välkommen i vårt adventsfirande.

   Radera
 2. Jag håller med. Julgardinerna är superläckra! Ni har det så fint. Det känns som att kliva in i Elsa Beskows värld! :)

  SvaraRadera
 3. Mysig adventsstämning ni har!

  SvaraRadera
 4. Är man pyntig så är man. Å då hänger man upp nya julgardiner och dekorerar med saker och ting som man varje år plockar upp ur kartongerna som står på vinden. Åsså plockar man ner allt igen den 6 januari...

  SvaraRadera
 5. Ja, det är väl lite så det går till, men vi väntar nog till den 13 januari innan allt plockas ner. Gardiner brukar vi inte byta, men då D hittade ett riktigt snyggt tyg så blev det så i år. Vi är över huvud taget försiktiga med gardiner. Vackra spröjsade fönster och profilerade fönsterbrädor ska inte gömmas bakom gardiner.

  SvaraRadera