Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 13 december 2014

Luciamorgon

Nåt Luciafirande på riktigt blir det inte för mig, men det jag inte får uppleva i verkligheten kan jag alltid få mig till livs via TV.
Luciamorgon med TV4.

10 kommentarer:

 1. Hade ju ett luciatåg på kneget igår...och personalen gick med glitter i håret hela dagen...det låg glitter överallt vid hemgång.
  Glitter i mitt hår?
  Nä...har inget hår ;)

  Ha de bäst.

  SvaraRadera
 2. Ibland är tv:n ett riktigt bra alternativ.

  SvaraRadera
 3. Absolut.. Utan den skulle min tillvaro vara begränsad. Tack vare tv:n så kan jag delta i det mesta även om jag inte kan vara på plats.

  SvaraRadera
 4. Jag fick också se det ...på jobbets dator...aj aj...vi fick en liten lugn stund vid lunch tid och där satt vi alla 4 process operatörer och drack lätt glögg med mandel och russin i...och kollade på Lucia.Det räcker långt nu , vi kommer nog att minnas den här stunden länge...för när vi jobbar i Jul ...ja....då är det lika stressigt på företaget ,som hemma hos många! Ha en fin Tredje Advent med dina närmaste,Karla.

  SvaraRadera
 5. Sänder en tanke till alla som jobbar i jul. Ha en fortsatt fin adventstid med de dina.

  SvaraRadera
 6. Vi upplevde ju inte heller någon riktig Lucia, men tack vare bloggvärlden uppmärksammade vi i alla fall att det var Lucia! :) Jag läser f'örresten bloggar som vanligt via Bloglovin, men kommenterar kanske lite mer sällan eftersom vi har begränsat Internet och jag försöker att inte öppna för många sidor... Hälsningar från Bretagne!

  SvaraRadera
 7. Tack för Bretagnehälsningar! Fortsätt njuta av er fantastiska resa.

  SvaraRadera
 8. Vi missade Lucia helt och hållet! Vi var i Tyskland och Lucian kom inte dit. Hade väl för mycket att göra i Sverige kan jag tro! ;)

  SvaraRadera
 9. Man kan inte alltid hinna med allt. En tur till Tyskland låter inte helt fel.

  SvaraRadera