Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 29 januari 2015

Kommentarstrubbel


Jag funderar, men hittar ingen lösning.
Då och då uppstår problem med vissa funktioner i bloggen. Problem som löses efter en tid, för det mesta utan att jag vet hur det gått till. Sedan en tid har jag problem när jag ska svara på era kommentarer. Så snart jag klickat upp kommentarerna och ska klicka på Svara så är det som att bloggen låser sig, skärmbilden höljs i dimma och jag måste stänga ner för att kunna gå vidare. Efter en tid så kan det plötsligt  fungera igen  för att vid nästa tillfälle vara åter i "låsläget". Har du nåt tips på vad jag kan göra för att komma till rätta med denna irriterande olägenhet?

12 kommentarer:

 1. Tråkigt. Jag har ingen som helst susning. Jag är bara glad så länge det fungerar. Jag är något av en teknisk idiot nämligen! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Titta där, nu funkar det plötsligt. Skönt i a f att inte vara ensam om min okunskap.

   Radera
 2. Fel person att fråga! Det där med det tekniska är inte riktigt min grej, om jag säger så...vissa saker ska bara fungera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och utan att jag gjort något så funkar det nu plötsligt. Håller med dig, det ska fungera. Alltid!

   Radera
 3. Steve. Jag tror nog att det är något fel med blogger, för ajg känner igen detta även hos mig. Det var därför jag började trixa med google miljön och vis så var många av kommentartoerna borta. Hos mig ser jag ibland att samma skribent postat samma kommentar flera gånger, antagligen för att den låser sig och man vet inte om kommentaren gått iväg. Iblan kan det vara ide att kolla om cache minnet är rensat, jag tror jiúst att svarsfält kan haka upp sig om det är fullt. Trist är det iallafall när det inte fungerar som det ska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, provar det också. Annars skyller jag på nån annan, så lyfter jag för ett ögonblick okunnighetens mantel från mina axlar

   Radera
 4. Svårt att säga vad det beror på. Om din webbläsare är Internet Explorer kanske kan du prova med ett annat som t ex Firefox. Kan också bero på visa inställningar du har eller inte har på dator, kolla uppdateringar. Just nu kommer inte på mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testar vartefter tipsen strömmar in.

   Radera
 5. Är totalt oteknisk, tyvärr. Men även datorer lider av mens respektive klimakteribesvär ibland har jag märkt. Någon klapp på axeln och några väl valda ord brukar hjälpa... ibland.
  Kul att läsa att h*n funkar igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Totalt oteknisk. Som jag då.
   Så datorn ska behandlas som en kvinna. Då vet jag hur jag ska göra. De väl valda orden jag hittills använt måste definitivt bytas ut. Som du ser, nu behagar h*n fungera för en stund.

   Radera
 6. Om det nu fungerar så førsøker jag æn en gång, før femtioelfte gången tror jag... Vore førstås kul om jag ser resultat... ;-)

  SvaraRadera