Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 16 mars 2015

Nykomling i trädgårdenVid frukostdags i lördags så upptäckte D en nykomling i trädgården. D knäckte nöten och det visade sig vara en steglits. En rätt så ovanlig fågel i dessa trakter. Kom inte åt att fotografera så det blir ett foto via Google. Trevligt med nya gäster.


      
Bildresultat för steglits
Steglitsen är en riktig snygging.

8 kommentarer:

 1. Den var verkligen snygg och färglad så här på måndagsmorgonen. Honom blir man ju riktigt glad av. Har aldrig sett en steglits irl. Tur att man kan hitta en hos dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här ute på vischan finns mycket som ni nollåttor aldrig får uppleva irl.

   Radera
  2. Det ser nästan ut som en paradisfågel. Riktigt vacker tycker jag! Mysigt med sådana gäster!!!

   Radera
 2. Vid första anblicken trodde jag att det var en burfågel på rymmen.

  SvaraRadera
 3. Nej det är nog inte det lättaste att fota småfåglar...

  Har ny adress till min blogg, men den ser detsamma ut. Hade lite problem med vissa människor som läste den gamla och spekulerade hej vilt om vissa saker...
  http://livetsutmaningar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr finns de nog alltid. De som så gärna vill spekulera om andra. Utmaningar i livet finns alltid att ta sig an så det är ett välfunnet nytt namn. Ha de gott!

   Radera
 4. En jättevacker fågel! Kul när det kommer olika arter til matbordet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan väl säga att behovet av spänningsmoment i livet blivit allt lättare tillfredsställt med åren. Nu räcker det med en nykomling till Birdie nam nam.

   Radera