Idag bjöd D på en fiskrätt till middag med spenat, purjolök och potatis. Allt från odling i egen trädgård. Potatisen blev det sista koket av fjolårets skörd som plockades ur jordkällaren. Spenat och purjolök finns det ännu rikligt kvar av i extrafrysen. Det är härliga tider som stundar
.
God onsdagsfiskmiddag. |
Mums! Fantastiskt med egna grönsaker med mera som håller sig såååå länge! Å billigt blir det ju också.
SvaraRaderaJa, det är en ynnest att kunna odla själv. Inte bara billigt, dessutom nyttigt. Inga tillsatser och mystiska E-nummer här inte.
RaderaAbsolut är det härliga tider som stundar.
SvaraRaderaSpenat... mmmm så gott. Inte så ofta jag gör längre, har ju ingen odling längre. Går att köpa, men blir inte riktigt samma sak... Får nog köpa i alla fall... ;-)
Ja det måste ju smaka något alldeles speciellt med egenodlat :)
SvaraRaderaDet är både en speciell smak och känsla.
RaderaKan bara i vanlig ordning säga, åh vad det ser gott ut!!
SvaraRaderaJa, även vardagsmaten smakar gott på det här panget. Blir ju så med samma eminenta kock sju dar i veckan.
RaderaOj, sista potatisen. Då blir det köpepotatis sedan. I vilket fall som helst en riktigt god middag!
SvaraRaderaHittar säkert någon närodlad köpepotatis i avvaktan på nästa skörd. Gott var det!
Radera