Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 11 mars 2015

Påminnelse om vad som komma skall

Idag bjöd D på en fiskrätt till middag med spenat, purjolök och potatis. Allt från odling i egen trädgård. Potatisen blev det sista koket av fjolårets skörd som plockades ur jordkällaren. Spenat och purjolök finns det ännu rikligt kvar av i extrafrysen. Det är härliga tider som stundar
God onsdagsfiskmiddag.
.


9 kommentarer:

  1. Mums! Fantastiskt med egna grönsaker med mera som håller sig såååå länge! Å billigt blir det ju också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en ynnest att kunna odla själv. Inte bara billigt, dessutom nyttigt. Inga tillsatser och mystiska E-nummer här inte.

      Radera
  2. Absolut är det härliga tider som stundar.

    Spenat... mmmm så gott. Inte så ofta jag gör längre, har ju ingen odling längre. Går att köpa, men blir inte riktigt samma sak... Får nog köpa i alla fall... ;-)

    SvaraRadera
  3. Ja det måste ju smaka något alldeles speciellt med egenodlat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är både en speciell smak och känsla.

      Radera
  4. Kan bara i vanlig ordning säga, åh vad det ser gott ut!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, även vardagsmaten smakar gott på det här panget. Blir ju så med samma eminenta kock sju dar i veckan.

      Radera
  5. Oj, sista potatisen. Då blir det köpepotatis sedan. I vilket fall som helst en riktigt god middag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hittar säkert någon närodlad köpepotatis i avvaktan på nästa skörd. Gott var det!

      Radera